Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Magiczny mus warzywny"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 31
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 287
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1239
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 31
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 287
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1239
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 123
Składniki
Pomidory sparz wrzątkiem, paprykę upiecz.
Obierz warzywa ze skóry i wraz z cebulą oraz ogórkiem pokrój w kostkę.
Wymieszaj i rozłóż do dwóch misek. Do jednej z nich dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Pozostałe warzywa zalej octem i oliwą z oliwek. Zmiksuj i dolej sok pomidorowy.
Mus wymieszaj z warzywami z drugiej miski i z przyprawami.
Żelatynę rozpuść w bulionie, wlej do przygotowanego gazpacho i wymieszaj.
Przelej do miseczek i włóż do lodówki na kilka godzin.
Małgorzata Kwiatkowska z KrapokwicŹródło: Super TV