Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, puszysta i delikatna babka jeśli ja wypróbujecie z pewnością nie raz do niej wrócicie :) Najlepiej smakuje z lukrem cytrynowym... zdj.jeszcze przed lukrowaniem a niestety poo już nie zdążyłam zrobić fotki! ;)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 997
Składniki
Żółtka oddzielić od białek. Ubić białka na sztywną pianę po czym pomału stopniowo dodawać po jednym żółtku i cukier Mąki przesiać przez sitko wraz z proszkiem do pieczenia Do ubitych jaj z cukrem dodać 5 łyżek majonezu - nadal miksując Na koniec dodać pomału stopniowo mąkę - to już mieszać ręcznie najlepiej drewnianą łyżką Piec w 180' przez 45-55min *na koniec najlepiej sprawdzić wykałaczką do szaszłyków czy ciasto jest dobrze przepieczone - do suchego patyczka!