Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy w przygotowaniu.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 691
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1396
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 691
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1396
Składniki
Jajka ubić, dodać mak, proszek do pieczenia, syrop z agawy. Wszystko razem ubić. Na koniec dodać rodzynki, wymieszać.
Do wysmarowanej keksówki przełożyć masę. Piec w temperaturze 180 - 200C około 30 - 35 minut. Ciasto pozostawić w piekarniku do wystygnięcia.
Ciasto przekroić na dwie części, posmarować prażonymi jabłkami lub powidłami.
Z kakao, mleka i cukru pudru przygotować polewę. Jeszcze ciepłą polać ciasto.