Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe co nieco do kawki gdy masz ochotę na coś słodkiego gotowe w 15 minut, wystarczy ciasto francuskie, jabłka oraz cynamon .
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 82
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 82
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3325
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1167
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na paski około 1-2 cm.
Jabłka obierz i pokrój w okrągłe plastry 1-2 cm za pomocą okrągłej nakrętki wytnij gniazda nasienne.
Każdy plaster jabłka owiń ciastem francuskim. Jajko roztrzep i dodaj cynamon, następnie posmaruj każde ciastko. Ułóż na papierze do pieczenia.
Piec około 12-13 minut w temperaturze 220 st. Polecam.