Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe deserki, które idealnie nadają się na lato. Nie trzeba włączać piekarnika. Jedynie trzeba, zagotować wodę na galareki Konsystencja ich jest delikatna i puszysta, poprostu rozpływa się w ustach.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 659
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 107
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 659
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 107
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1225
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 250ml wrzątku. Odstawić do wystudzenia. Śmietankę ubić na sztywno z mascarpone. Dodać płynną galaretkę. Miksować do połączenia. Rozlać do kubeczków. Smacznego!