Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrobia z manioku w formie kuleczek, lekkostrawna, hipoalergiczna. Zrobiłam ją z kakao i malinami ale można dodać dowolne owoce sezonowe luk mleko roślinne.
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 875
Truskawkowy pudding z tapioki z dodatkiem jogurtu i malin to miłość od pierws...
Odsłon: 306
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 218
Moja propozycja na pyszne i szybkie śniadanie, kolację lub przekąskę imprezow...
Odsłon: 79
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 218
Moja propozycja na pyszne i szybkie śniadanie, kolację lub przekąskę imprezow...
Odsłon: 79
Składniki
Pół szklanki kuleczek tapioki namoczyć w dwóch szklankach zimnej wody, najlepiej na noc, gdy gotujemy ją rano. Namoczoną tapiokę przelać do garnuszka i zagotować ciągle mieszając. Jeśli jest za gęsta dolać wody. Powinna się ładnie rozkleić. Odlać połowę tapioki i wymieszać z kakao, po czym przelać do dwóch pucharków. Do pozostałej tapioki dodać maliny i zagotować. Przelać na kakaową masę gdy lekko stężeje. Udekorować malinami. Można dodać miód, ksylitol lub cukier, ale maliny i kakao dają fajny delikatny smak.
Przepisy Desery
Desery
Krem do tortu
Desery
Sernik gotowany z truskawkami
Desery
Kulki mocy - zdrowe słodkości dla dzieci
Desery
Ciasto morze czarne
Krem do tortu
Z czego robi się krem do tortu? W dzisiejszych czasach na rynku dostępne jest...
Odsłon: 1310
Sernik gotowany z truskawkami
Propozycja na coś słodkiego na świąteczny stół i nie tylko. Ciasto bez piecze...
Odsłon: 192