Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Malinowy pucharek z bezami"
Filet z limandy marynowany w sosie musztardowym i usmażony na maśle jest wyją...
Odsłon: 1273
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 36
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 201
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 84
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 36
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 201
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 84
Składniki
Schłodzoną śmietanę ubijam na sztywno. Najpierw na małych obrotach, a potem na maksymalnych. Następnie stopniowo dodaję serek i całość mieszam. Na sam koniec wrzucam do masy pokruszone bezy, mieszam.
Deser przekładam do pucharków. Kładę na przemian: śmietanę, owoce, śmietanę i owoce, aż do wyczerpania składników. Całość dekoruję np. porzeczkami i miętą. Przed podaniem schładzam, ok. 20 min.przed podaniem.Źródło: Kobieta i życie
Przepisy Desery
Desery
Ciasto maślankowe z rabarbarem
Desery
CIASTO DROŻDŻOWE " PAWIE OCZKA "
Desery
Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Desery
Szarlotka sypana
Ciasto maślankowe z rabarbarem
Masz ochotę na coś słodkiego? Trudno o bardziej wiosenny deser niż ciasto maś...
Odsłon: 670
CIASTO DROŻDŻOWE " PAWIE OCZKA "
Kto lubi ciasta drożdżowe ? mam dziś dla was fajny przepis który wymyśliłam s...
Odsłon: 47