Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 2228
Dodano: 30.03.2010
Odsłon: 3006
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Jezyny rozgniesc widelcem na papke. Smietan-fix i cukier dodac do smietany i ubijac az smietana zgestnieje. Pod koniec ubijania dodac jezyny i likier. Gotowy krem nalozyc na ciasteczka i udekorowac jezynami
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

aga-30 05 listopada 2017Zgłoś do usunięcia
bardzo dobry krem można chętnie wypróbować taki0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 30 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Ja też zatęskniłam :) a muszę czekać do sierpnia na jeżyny... ale za to będę miała z własnego ogródka ;) ślicznie wyglądają te ciasteczka!0 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 30 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Fantastyczny kolor ma ten krem - już tęsknie za latem i swiezymi owocami :-)0 Kto głosował? | Odpowiedz