Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione Wielkanocne ciasto mojego dziecka. Jest smaczne, a dodatkowo swoim bajkowym, radosnym wyglądem przyciąga oczy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7642
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2600
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7642
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 231
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2600
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Składniki
Ciasto: Wszystkie składniki dokładnie ze sobą zagniatam. Owijam folią i wkładam do lodówki na ok. 30 minut.Schłodzonym ciastem wykładam formę w kształcie zająca. Piekę 25 minut w 180 st. C.
Wystudzone ciasto dekoruję za pomocą masy kajmakowej i innych dodatków (np. migdały, czekolada, kolorowe opłatki).