Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mazurek z powidłami"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1815
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Zagnieć ciasto, owiń w folię spożywczą, schłodź ok. 30 min. Wylep foremkę (24x27 cm), zrób rant, nakłuj widelcem. Piecz ok. 20 min w 200°C, wystudź.
Gotowy spód posmaruj powidłami, posyp orzechami, posmaruj masą krówkową. Na wierzchu ułóż dowolne elementy dekoracyjne.Źródło: Chwila dla Ciebie