Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i zdrowe
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17772
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15556
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7172
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17772
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15556
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7172
Składniki
Mąki, ksylitol, sól i proszek mieszamy w dużej misce. Dodajemy roztopiony olej kokosowy, masło orzechowe oraz wodę i zagniatamy ciasto ręką. Jeśli ciasto jest za suche, dodajemy więcej wody, ciasto powinno być plastyczne i lekko rwące się. Lepimy małe kulki, następnie rozgniatamy widelcem. Pieczemy 12-15 minut w temperaturze 180 stopni C. Po ostygnięciu ciasteczek możemy polać gorzką czekoladą.
Więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/