Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,pyszne i szybkie w wykonaniu ciasteczka ;-)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 273
Polecam.
Odsłon: 747
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36286
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 422
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 273
Polecam.
Odsłon: 747
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36286
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 422
Składniki
Jajka ubić z cukrem na kogiel-mogiel. Dodać olej,wodę,zapach,proszek i mąkę.Zmiksować wszystko na jednolitą masę.Wsypać płatki migdałowe i wymieszać.Papilotki ułożyć w formie do mufinków i napełnić je ciastem do 2/3 wysokości.Posypać płatkami migdałowymi i wstawić do gorącego piekarnika (200).Piec 22 min.
SMACZNEGO