Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pączki serowe, które każdy z nas bardzo lubi , a przepis jest bardzo prosty i szybki. Polecam
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Ser półtłusty przecisnąć przez praskę . Włożyć do miski dodać pozostałe składniki i wymieszać na gładką masę. W rondelku rozgrzać olej, łyżką nabierać różnej wielkości porcje ciasta i drugą łyżką zrzucać na olej ( łyżkę dobrze jest zamoczyć w gorącym oleju ), smażyć na złoty kolor z każdej strony. Usmażone pączki odsączyć na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu, a następnie obsypać cukrem pudrem. Smacznego
Przygotowana masa serowa.
Mini pączusie gotowe do podania.