Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najlepszych i ulubionych w mojej rodzince, nikt nie umie im się oprzeć. Idealne na świąteczny stół i nie tylko.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
W jednej misce wymieszaj jajka, jogurt, mleko, i olej. W drugiej mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia, posiekaną czekoladę i cukier waniliowy. Połącz składniki mokre z suchymi i wymieszaj do połączenia składników.
Papilotki na babeczki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu możesz posypać cukrem pudrem lub polać polewą.