Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najlepszych i ulubionych w mojej rodzince, nikt nie umie im się oprzeć. Idealne na świąteczny stół i nie tylko.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15641
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4703
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 374
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2915
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15641
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4703
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 374
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2915
Składniki
W jednej misce wymieszaj jajka, jogurt, mleko, i olej. W drugiej mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia, posiekaną czekoladę i cukier waniliowy. Połącz składniki mokre z suchymi i wymieszaj do połączenia składników.
Papilotki na babeczki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu możesz posypać cukrem pudrem lub polać polewą.