Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mamy oczywiście wielki wybór czekoladek w sklepie, ale zrobienie ich samemu to super zabawa, można popuścić wodze fantazji jeśli chodzi o wymyślanie nadzienia, ja zrobiłam tym razem z masła orzechowego i gorzkiej czekolady, te oryginalne były dla nas za słodkie
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39953
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 192
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 380
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9293
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39953
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 415
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 192
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 380
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9293
Składniki
1.czekoladę połamać na kawałki, ustawić z miską nad gotującą się wodą, powoli rozpuścić, 2. foremki do pralinek posmarować dokładnie czekoladą za pomocą małej łopatki lub pędzelka, grubość warstwy czekolady zależy od naszego uznania, zostawić ok 1/3 roztopionej czekolady na ostanią warstwę, 3. odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia, 4. gdy czekolada będzie już twarda nałożyć nadzienie a następnie zakryć warstwą czekolady, dobrze ostudzić, smacznego