Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z masłem orzechowym i bananami
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4013
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415737
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4013
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415737
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2678
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C.
Do miski włożyć obrane i pokrojone na kawałki banany, skropić sokiem z cytryny.
Dodać jajka, miód, masło orzechowe i wszystko rozgnieść widelcem.
Dodać kakao oraz sodę oczyszczoną i wymieszać wszystko rózgą.
Formę na muffiny wyłożyć papilotkami, napełnić je masą i posypać dropsami czekoladowymi.
Wstawić do piekarnika i piec przez ok. 18 - 20 minut.
WSKAZÓWKI Miód można zastąpić syropem klonowym.