Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z masłem orzechowym i bananami
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 132
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8533
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 354
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5191
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4925
Pyszne bananowe ciasteczka z kawałkami czekolady
Odsłon: 132
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8533
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 354
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5191
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4925
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C.
Do miski włożyć obrane i pokrojone na kawałki banany, skropić sokiem z cytryny.
Dodać jajka, miód, masło orzechowe i wszystko rozgnieść widelcem.
Dodać kakao oraz sodę oczyszczoną i wymieszać wszystko rózgą.
Formę na muffiny wyłożyć papilotkami, napełnić je masą i posypać dropsami czekoladowymi.
Wstawić do piekarnika i piec przez ok. 18 - 20 minut.
WSKAZÓWKI Miód można zastąpić syropem klonowym.