Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z masłem orzechowym i bananami
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5575
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5575
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C.
Do miski włożyć obrane i pokrojone na kawałki banany, skropić sokiem z cytryny.
Dodać jajka, miód, masło orzechowe i wszystko rozgnieść widelcem.
Dodać kakao oraz sodę oczyszczoną i wymieszać wszystko rózgą.
Formę na muffiny wyłożyć papilotkami, napełnić je masą i posypać dropsami czekoladowymi.
Wstawić do piekarnika i piec przez ok. 18 - 20 minut.
WSKAZÓWKI Miód można zastąpić syropem klonowym.