Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ser i borówki jako dodatek do babeczek czasem naprawdę się sprawdza :)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 820
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 820
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Jajo wymieszać z mlekiem i olejem. Następnie dodać cukier, mąkę, proszek i sodę oczyszczoną, wymieszać. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta i umyte, osuszone borówki.
Następnie rozłożyć pozostałe ciasto i na wierzch kłaść po łyżce masy serowej( w tym celu ser połączyć z cukrem pudrem i mąką). Wierzch wygładzić.
Piec w temp. 170 stopni przez ok. 25-30 min. Przed podaniem wystudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!