Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11051
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13308
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5071
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11051
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13308
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5071
Składniki
Do jednej miski wsyp mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę, cukier i posiekaną czekoladę. Wymieszaj.
Margarynę roztop w rondelku i przestudź. Połącz je z roztrzepanymi jajkami i jogurtem. Do tej mieszaniny dodaj suche składniki z drugiej miski, dołóż wiśnie i wymieszaj.
Foremki na muffinki wypełnij ciastem. Piecz 25 minut w 200 st. C.