Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piernik w zupełnie innym wydaniu ! Po ciężkostrawnej wigilijnej kolacji ciekawe i wesołe MIKOŁAJKI wzbudziły uśmiech na twarzach rodzinki ;-)
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 764
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1587
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6098
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8932
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 764
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1587
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6098
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8932
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i miodem dodać wodę,olej,proszek do pieczenia,przyprawę i mąkę.Dokładnie zmiksować na jednolitą masę. Formę do pieczenia babeczek wyłożyć papilotkami i napełnić je do połowy ciastem.Wstawić do rozgrzanego (170) piekarnika i piec 23 min. Po przestudzeniu wyjąć mufinnki ,aby przestygły. Mleko zmiksować ze śnieżką i wstawić do lodówki.
Tuż przed podaniem w truskawkach odciąć czubek, połączyć wszystko bitą śmietaną jak na zdjęciu z czekolady zrobić oczka i gotowe ;-)
SMACZNEGO !