Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ciągu 30 minut mamy pyszny deser, budyń z dodatkiem czarnej porzeczki, utopiony w muf finach.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5398
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34508
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2153
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113817
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5398
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34508
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2153
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113817
Składniki
1. Budyń gotujemy w jednej szklane mleka, studzimy.
2. Do miski wsypujemy mąkę, proszek, cukier. 3. Wbijamy jajka.
4. Wlewamy olej oraz mleko. 5. Mieszamy dokładnie.
6. Foremki muf fin napełniamy jedną łyżką masy.
7. Układamy dowolny owoc, u mnie była to czarna porzeczka.
Następnie po łyżce budyniu.
9. Przykrywamy masą.
10. Pieczemy 20 minut w 180 °C. 11. Deser gotowy. 12. Smacznego.