Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle puszyste i delikatne, z chrupiącymi orzechami i nutą kawową.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5559
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34555
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2185
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5559
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34555
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2185
Składniki
Wymieszać wszystkie suche składniki, w drugim naczyniu wymieszać wszystkie mokre składniki. Wlać mokre do suchych (lub na odwrót ;)), wymieszać niedbale łyżką, ruszając nią na wszystkie strony, do połączenia składników. Ciasto jest rzadkie, takie ma być. Przelać do foremki wyłożonej papilotkami. Piec w 180°C przez 25 minut. Jeszcze gorące muffiny przełożyć na kratkę do ostygnięcia.