Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mus morelowo-marchwiowy"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 68
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 998
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 346
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 68
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 998
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 346
Składniki
Marchewkę dokładnie umyj pod bieżącą wodą, obierz i opłucz. Następnie zetrzyj ją na tarce o małych oczkach i odciśnij sok.
Morelę umyj, obierz, a następnie przekrój i usuń pestkę. Przetrzyj owoc przez sitko lub zmiksuj.
Do przetartej moreli dodaj sok z marchwi i dokładnie wymieszaj, by powstała jednolita papka.
Mus podawaj z biszkoptem bezglutenowym lub herbatnikiem dla niemowląt.Źródło: Mam dziecko