Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 96
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3616
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 382
Gulasz z resztek to rozwiązanie w duchu zero waste – idealny sposób na wykorz...
Odsłon: 64
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 96
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3616
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 382
Gulasz z resztek to rozwiązanie w duchu zero waste – idealny sposób na wykorz...
Odsłon: 64
Składniki
Wykonanie: Seler obrać, pokroić w plastry i obgotować. Następnie skropić sokiem z cytryny i pokroić w kostkę razem z obranymi jabłkami. Dodać majonez, serek, doprawić do smaku i wymieszać. Połówki brzoskwiń napełnić kopiato masą selerową i posypać orzechami, następnie schłodzić.