Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się szybko cudownie smakuje tylko musi się schłodzić.Polecam bo warto.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 17
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 49
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 452
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 270
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 17
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 49
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 452
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 270
Składniki
Blachę / 25X35/wyłożyć papierem do pieczenia na to wyłożyć herbatniki.
Do garnka wlać 1 l.mleka dodać masło,cukier zagotować. Do pozostałego mleka wsypać budynie,mąkę, jaja roztrzepać dokładnie/mikserem/ i ugotować budyń. Gorący wylać na ciastka przykryć drugą warstwą ciastek posypać cukrem pudrem i odstawić w zimne miejsce.Po 3-4 godz. /u mnie na balkonie / ciasto można wypróbować. SMACZNEGO ------------------