Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obwarzanki są bardzo szybkie w przygotowaniu, ale jeszcze szybciej znikają z talerza.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Mąkę wymieszać z drożdżami. Dodać olej, śmietanę, zapach. Posiekać nożem i zagnieść. Pozostawić na 25-30 min do wyrośnięcia.Formować małe wałeczki i maczać w cukrze. Piec w 180 stopniach na złoty kolor.