Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obwarzanki są bardzo szybkie w przygotowaniu, ale jeszcze szybciej znikają z talerza.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1134
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1134
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13168
Składniki
Mąkę wymieszać z drożdżami. Dodać olej, śmietanę, zapach. Posiekać nożem i zagnieść. Pozostawić na 25-30 min do wyrośnięcia.Formować małe wałeczki i maczać w cukrze. Piec w 180 stopniach na złoty kolor.