Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obwarzanki są bardzo szybkie w przygotowaniu, ale jeszcze szybciej znikają z talerza.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1146
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1738
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5847
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1146
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1738
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5847
Składniki
Mąkę wymieszać z drożdżami. Dodać olej, śmietanę, zapach. Posiekać nożem i zagnieść. Pozostawić na 25-30 min do wyrośnięcia.Formować małe wałeczki i maczać w cukrze. Piec w 180 stopniach na złoty kolor.