Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obwarzanki są bardzo szybkie w przygotowaniu, ale jeszcze szybciej znikają z talerza.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 259
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 96
Składniki
Mąkę wymieszać z drożdżami. Dodać olej, śmietanę, zapach. Posiekać nożem i zagnieść. Pozostawić na 25-30 min do wyrośnięcia.Formować małe wałeczki i maczać w cukrze. Piec w 180 stopniach na złoty kolor.