Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe całuski są najlepsze.
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 83
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 113
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 83
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 113
Składniki
Sposób przygotowania 1.Amoniak i krople rozpuścić w wodzie, następnie dodać do sypkich produktów. 2.Odstawić na 3 godziny do lodówki, po czym formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego. 3.Całuski układać na blasze posypanej mąką i piec krótko (ok. 20 minut) w rozgrzanym piekarniku w temp. Ok. 220-240 stopni.