Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 2719
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21267
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 60
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 77
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 2719
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21267
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 60
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 77
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść.
Ciasto wałkować na grubość ok 0.5cm - 1cm.
Wykrawać kółka szklanka i w środku otwory kieliszkiem.
Piec na głębokim oleju na złocisty kolor.
Wykładać na talerzyk i posypać cukrem pudrem.