Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 221
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 50
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 53
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 900
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 1696
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 221
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 50
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 53
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 900
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 1696
Składniki
Wszystkie składniki zagnieść.
Ciasto wałkować na grubość ok 0.5cm - 1cm.
Wykrawać kółka szklanka i w środku otwory kieliszkiem.
Piec na głębokim oleju na złocisty kolor.
Wykładać na talerzyk i posypać cukrem pudrem.