Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
stary babciny przepis więc i smak cudowny :)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Biały ser zmielić i połączyć z reszta składników. Tłuszcz roztopić i dodać do ciasta - wyrobić.
Wałkować ciasto na grubość ok.0,5 cm i wykrawać. Smażyć na zloty kolor na oleju a najlepiej na smalcu. Jeszcze ciepłe oprószyć cukrem pudrem.