Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
stary babciny przepis więc i smak cudowny :)
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Biały ser zmielić i połączyć z reszta składników. Tłuszcz roztopić i dodać do ciasta - wyrobić.
Wałkować ciasto na grubość ok.0,5 cm i wykrawać. Smażyć na zloty kolor na oleju a najlepiej na smalcu. Jeszcze ciepłe oprószyć cukrem pudrem.