Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Owocowy pucharek po 2. roku"
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 203
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 203
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
Wszystkie owoce dokładnie umyj. Kiwi, nektarynkę, arbuza obierz ze skórki i pokrój na kawałki. Z truskawek usuń szypułki i przekrój je na połówki.
Układaj owoce w szklanym pucharku tak, by tworzyły warstwy: czerwoną, zieloną, pomarańczową i różową (truskawki, kiwi, nektarynka, arbuz).
Deser możesz podać sam lub z sosem waniliowym, zrobionym np. z budyniu o płynnej konsystencji.Źródło: Mam dziecko