Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki przepis.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5716
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 107
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 120
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 646
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5716
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 107
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 120
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 646
Składniki
1.Do miski wbij dwa jajka, esencje waniliową, cukier, łyżka miodu. 2.Mieszaj do połączenia wszystkich składników. 2.Dodaj mleko, mąkę i proszek do pieczenia. 4.Odstaw na 15 minut. 5.Rozgrzej patelnię. 6.Chochelką nałóż ciasto. 7.Po około minucie przewróć i poczekaj 30 sekund .Ściągnij z patelni i gotowe.
Możesz dodać nadzienie np.nutellę, jogurt owocowy i wiele innych.