Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Panna cotta z whisky"
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1059
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1059
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
Z laski wanilii usuń ziarna.
Gęstą część mleka kokosowego wymieszaj z kawą, cukrem, laską wanilii, agarem i szczyptą soli. Doprowadź do wrzenia i gotuj 2 minuty. Przelej płyn do pucharków i schłodź.
Na patelni rozpuść cukier, dodaj whisky, sos sojowy i wszystkie przyprawy. Gotuj 3 minuty i dolej kawę.
Gotowy deser polej sosem.Źródło: Kurier TV