Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryka z bryndzą"
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 208
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 120
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 42
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 208
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 120
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 42
Składniki
Bryndzę utrzeć na jednolitą masę z masłem, twarogiem, solą i bazylią.
Papryki umyć, ściąć wierzchy, starannie usunąć gniazda nasienne. Nadziać przygotowanym farszem, wstawić na godzinę lub dwie do lodówki.
Papryki pokroić na cienkie plastry. Układać kolorami na przemian na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypać posiekaną zieleniną. Podawać z chlebem razowym lub świeżymi tostami z masłem.Źródło: Twoje Imperium