Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Papryka z bryndzą"
Polecam.
Odsłon: 146
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 794
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 40
Polecam.
Odsłon: 146
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 794
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 40
Składniki
Bryndzę utrzeć na jednolitą masę z masłem, twarogiem, solą i bazylią.
Papryki umyć, ściąć wierzchy, starannie usunąć gniazda nasienne. Nadziać przygotowanym farszem, wstawić na godzinę lub dwie do lodówki.
Papryki pokroić na cienkie plastry. Układać kolorami na przemian na okrągłym talerzu. Każdą porcję posypać posiekaną zieleniną. Podawać z chlebem razowym lub świeżymi tostami z masłem.Źródło: Twoje Imperium