Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna witamin owocowa przekąska. Bardzo prosty przepis bez cukru, bez laktozy, bez glutenu. Jedz zdrowo i smacznie. Grejpfrut ma wiele prozdrowotnych właściwości. Przygotuj ten prosty przepis i przekonaj się sam. Więcej zdrowych posiłków znajdziesz na naszym kanale.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Wyszorowane i sparzone grejpfruty przecinamy na pół. Miąższ nacinamy na krzyż.
W rondelku rozpuszczamy masło z ksylitolem/erytrytolem. Doprawiamy szczyptą cynamonu.
Owoce układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Polewamy roztopionym masłem i pieczemy przez 15-20 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!