Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pełna witamin owocowa przekąska. Bardzo prosty przepis bez cukru, bez laktozy, bez glutenu. Jedz zdrowo i smacznie. Grejpfrut ma wiele prozdrowotnych właściwości. Przygotuj ten prosty przepis i przekonaj się sam. Więcej zdrowych posiłków znajdziesz na naszym kanale.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3559
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1634
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3559
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1634
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 200
Składniki
Wyszorowane i sparzone grejpfruty przecinamy na pół. Miąższ nacinamy na krzyż.
W rondelku rozpuszczamy masło z ksylitolem/erytrytolem. Doprawiamy szczyptą cynamonu.
Owoce układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Polewamy roztopionym masłem i pieczemy przez 15-20 minut w 200 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!