Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczone ziemniaki z koperkiem"
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 206
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 63
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 111
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 206
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 63
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 111
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 39
Składniki
Ziemniaki obierz, pokrój w ćwiartki. Do miseczki wsyp pieprz, sól, tymianek, 3 łyżki oleju, wymieszaj. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Ziemniaki zanurzaj w miseczce z olejem i przyprawami, układaj na papierze. Wierzch posyp koperkiem. Gdy ułożysz wszystkie, wstaw do rozgrzanego piekarnika.
Ziemniaki piecz w 180°C przez około godzinę, aż staną się rumiane. Podawaj je od razu na gorąco z keczupem lub sosem z jogurtu i czosnku. Takie ziemniaki są doskonałym dodatkiem do mięs.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień