Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bajaderkowe ciastka w czekoladzie o smaku piernikowym
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Ciastka rozkruszyć w blenderze, dodać kakao, przyprawę do piernika, cukier, roztopione masło i nieco mleka do spoistości. Wszystko dokładnie wymieszać, utoczyć wałek , owinąć folią spożywczą i wstawić do lodówki na kilka godzin. Wałek z ciasta pokroić w talarki i maczać w roztopionej chłodnej czekoladzie.