Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 158
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 231
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 335
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 158
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 231
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 335
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem,czekoladę zetrzeć na wiórki. Masło utrzeć na puszysta masę, dodać żółtka z cukrem,startą czekoladę i orzechy,wymieszać.Przygotowaną masą smarować wafle i układać jeden na drugim.Całość przycisnąć deska i wstawić do lodówki.
Polewa-czekoladę pokruszyć i włożyć do rondelka,skropić odrobina wody,dodać masło i podgrzewając ucierać. Jeszcze ciepłą czekoladę rozprowadzić po torciku. Udekorować według uznania