Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 168
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 561
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 271
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 168
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 561
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 271
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem,czekoladę zetrzeć na wiórki. Masło utrzeć na puszysta masę, dodać żółtka z cukrem,startą czekoladę i orzechy,wymieszać.Przygotowaną masą smarować wafle i układać jeden na drugim.Całość przycisnąć deska i wstawić do lodówki.
Polewa-czekoladę pokruszyć i włożyć do rondelka,skropić odrobina wody,dodać masło i podgrzewając ucierać. Jeszcze ciepłą czekoladę rozprowadzić po torciku. Udekorować według uznania