Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1026
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1271
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 68
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 64
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1026
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1271
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 68
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 64
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem,czekoladę zetrzeć na wiórki. Masło utrzeć na puszysta masę, dodać żółtka z cukrem,startą czekoladę i orzechy,wymieszać.Przygotowaną masą smarować wafle i układać jeden na drugim.Całość przycisnąć deska i wstawić do lodówki.
Polewa-czekoladę pokruszyć i włożyć do rondelka,skropić odrobina wody,dodać masło i podgrzewając ucierać. Jeszcze ciepłą czekoladę rozprowadzić po torciku. Udekorować według uznania