Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 344
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3195
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 629
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2314
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 344
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3195
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 629
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2314
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem,czekoladę zetrzeć na wiórki. Masło utrzeć na puszysta masę, dodać żółtka z cukrem,startą czekoladę i orzechy,wymieszać.Przygotowaną masą smarować wafle i układać jeden na drugim.Całość przycisnąć deska i wstawić do lodówki.
Polewa-czekoladę pokruszyć i włożyć do rondelka,skropić odrobina wody,dodać masło i podgrzewając ucierać. Jeszcze ciepłą czekoladę rozprowadzić po torciku. Udekorować według uznania