Do góry

Desery Przepis na:

Piszingery z masą karmelową

Piszingery z masą karmelową

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 39

Dodano:

Odsłon: 836

Pyszne , słodkie , dla łakomczuszków

Składniki

  • masa krówkowa
  • wafle andruty
  • mleko w proszku
  • ajerkoniak
  • margaryna
3-4 os. > 60 min trudne przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Otwórz masę krówkową , zaopatrz się w gotową ze sklepu , wymieszaj z mlekiem w proszku z margaryną i dodaj pare kropelek ajerkoniaku , nmasę nalóz na wafle.gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń