Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i pyszna zapiekanka z ciasta francuskiego do przygotowania, której można użyć dowolnych ulubionych owoców. Prostota tej słodkiej przekąski sprawia, że jest idealna na poczęstunek dla niespodziewanych gości :)
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 47
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 22
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 43
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 312
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2532
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 47
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 22
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 43
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 312
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2532
Składniki
Banana i kiwi kroimy w plasterki, śliwki w dużą kostkę a truskawki przecinamy na pół.
Ciasto francuskie wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Nakłuwamy widelcem pozostawiając 2 cm brzegi.
Ciasto smarujemy dżemem, wykładamy pokrojone owoce i pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!