Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do kawki w sam raz.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7965
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1303
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13748
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7965
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1303
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13748
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem i żółtkami. Następnie wlać wino i wymieszać . Dodawać kolejno: Kakao, cynamon i startą czekoladę, mąkę z proszkiem do pieczenia i dokładnie wymieszać . Następnie dodać sztywno ubitą pianę, lekko wymieszać. Ciasto wyłożyć do przygotowanej formy . Piec w temperaturze 170-180 stopni około 45 minut.