Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deser na specjalną okoliczność.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5575
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9417
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 204
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5575
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9417
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 204
Składniki
Wykonanie: Wymieszać mąkę z cukrem pudrem, oliwą, cukrem waniliowym, proszkiem do pieczenia i wyrobić elastyczne ciasto z odrobiną wody. Następnie ciasto rozwałkować na stolnicy posypanej mąką na grubość 0,5 cm i wycinać literatką krążki. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, polać miodem i posypać płatkami migdałowymi.