Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie, podwieczorek , szybkie i łatwe w przygotowaniu, a przy tym przepyszne :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8378
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 493
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8378
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 493
Składniki
1. Mąkę, cukier, sodę ,sól, jajka, mleko zsiadłe, wszystkie te składniki mieszamy razem ze sobą w misce.
2. Jabłka obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach, po czy przekładamy do miski i jeszcze raz dokładnie mieszamy
3. Na patelni rozgrzewamy olej i łyżką nakładamy ciasto. 4. Placki smażymy z obu stron. 5. Gdy trochę przestygną obsypujemy cukrem pudrem. 6. Smacznego.