Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie, podwieczorek , szybkie i łatwe w przygotowaniu, a przy tym przepyszne :)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232052
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19175
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13002
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1629
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232052
Składniki
1. Mąkę, cukier, sodę ,sól, jajka, mleko zsiadłe, wszystkie te składniki mieszamy razem ze sobą w misce.
2. Jabłka obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach, po czy przekładamy do miski i jeszcze raz dokładnie mieszamy
3. Na patelni rozgrzewamy olej i łyżką nakładamy ciasto. 4. Placki smażymy z obu stron. 5. Gdy trochę przestygną obsypujemy cukrem pudrem. 6. Smacznego.