Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie, podwieczorek , szybkie i łatwe w przygotowaniu, a przy tym przepyszne :)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
1. Mąkę, cukier, sodę ,sól, jajka, mleko zsiadłe, wszystkie te składniki mieszamy razem ze sobą w misce.
2. Jabłka obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o dużych oczkach, po czy przekładamy do miski i jeszcze raz dokładnie mieszamy
3. Na patelni rozgrzewamy olej i łyżką nakładamy ciasto. 4. Placki smażymy z obu stron. 5. Gdy trochę przestygną obsypujemy cukrem pudrem. 6. Smacznego.