Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwo się robi, bardzo smaczne, zachowują świeżość ok. 3 dni
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Margarynę dokładnie utrzeć z cukrem
Dodawać po jednym żółtku i łyżce maki (pomieszanej z proszkiem do pieczenia)
Na końcu dodać kakao i ubita piane z białek
Wylać ciasto na blachę i piec ok 18- 20 minut
Jeszcze ciepłe ciasto posmarować lukrem: https://smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/przepis/lukier,25227
Wykrawać szklanka półksiężyce