Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwo się robi, bardzo smaczne, zachowują świeżość ok. 3 dni
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1606
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1027
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1606
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1027
Składniki
Margarynę dokładnie utrzeć z cukrem
Dodawać po jednym żółtku i łyżce maki (pomieszanej z proszkiem do pieczenia)
Na końcu dodać kakao i ubita piane z białek
Wylać ciasto na blachę i piec ok 18- 20 minut
Jeszcze ciepłe ciasto posmarować lukrem: https://smaker.pl/przepisy/ciasta-i-desery/przepis/lukier,25227
Wykrawać szklanka półksiężyce