Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pomarańczowo-czerwono-zielona sałatka"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
do przygotowania sosu wlej do słoika i energicznie wymieszaj. Granat obierz, wyłuskaj pestki. Łososia i suszone pomidory drobno posiekaj.
Awokado obierz ze skórki, wyjmij pestkę, pokrój. Do dużej miski włóż mieszankę sałat i resztę składników, skrop sosem i delikatnie wymieszaj.
Do sałatki zrób bagietki czosnkowe. Przygotuj je sama w domu. Masło połącz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Bagietkę ponacinaj, pomiędzy nacięcia włóż masło i piecz w piekarniku w 180°C przez 5-10 minut.
CZAS: około 30 minutŹródło: Dobry Tydzień