Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pomidory faszerowane grzankami"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Pomidory umyj, odkrój wierzch i delikatnie wydrąż środek.
Chleb tostowy pokrój w kosteczkę, po czym podsmaż na oliwie wymieszanej z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i solą.
Nafaszeruj pomidory grzankami i kawałkami sera korycińskiego. Posyp je tymiankiem, zakryj „czapeczką” i zapiecz w 180°C.Źródło: Kurier TV