Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Postna kapusta"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Grzyby zalej pól l wody i gotuj godzinę na małym ogniu pod pokrywą. Co jakiś czas sprawdzaj, czy nie przywarły.
Dołóż poszatkowaną kapustę kiszoną i dolej 1,5 l wody. Dorzuć posiekaną cebulę oraz przyprawy. Po godzinie wymieszaj potrawę z olejem i podawaj.
80 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200
<strong>Joanna Tokarz z Ptaszkowa</strong>Źródło: Super TV