Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Przepis na domowe masło orzechowe"
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22906
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 170
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 353
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 510
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22906
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 170
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 353
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 510
Składniki
Można je przechowywać do miesiąca w lodówce. Przepis przysłała Justyna Golarz z Dąbrowy k. Chełma
Orzeszki ziemne wsyp na suchą rozgrzaną patelnię, dodaj szczyptę soli. Upraż na złoty kolor. Ostudź.
Orzeszki miksuj z łyżką miodu 10 min, aż zaczną wydzielać olej. Dodaj łyżkę miodu, miksuj 5 min. Dodaj resztę miodu, zmiksuj na gęstą masę.
Czas przygotowania 30 min. Ilość porcji 4. Cena za porcję 1 złŹródło: Chwila dla Ciebie