Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Przepis na domowe masło orzechowe"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 70
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 139
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 58
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 70
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 139
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 58
Składniki
Można je przechowywać do miesiąca w lodówce. Przepis przysłała Justyna Golarz z Dąbrowy k. Chełma
Orzeszki ziemne wsyp na suchą rozgrzaną patelnię, dodaj szczyptę soli. Upraż na złoty kolor. Ostudź.
Orzeszki miksuj z łyżką miodu 10 min, aż zaczną wydzielać olej. Dodaj łyżkę miodu, miksuj 5 min. Dodaj resztę miodu, zmiksuj na gęstą masę.
Czas przygotowania 30 min. Ilość porcji 4. Cena za porcję 1 złŹródło: Chwila dla Ciebie