Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto to jest mercedesem wśród ciast. Polecam, ponieważ jego smak jest niepowtarzany.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 216
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 142
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 522
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 216
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 142
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 522
Składniki
Buraki gotujemy w wodzie bez soli do miękkości, studzimy, obieramy i ścieramy na grubych oczkach.
Do miękkiego masła dodajemy cukier miksujemy. Jak masło jest zmiksowane z cukrem dodajemy wszystkie jajka po jednym.
Staramy się by było gładkie.
Jak mam te składniki zmieszane dodajemy wszystkie buraki po łyżce.
Następnie mieszamy wszystkie składniki suche razem.
Następnie mieszamy wszystkie składniki suche razem i dodajemy do masy, mieszamy buraki.
Czekoladę kroimy na małe kawałki.
Blaszkę smarujemy masłem i wysypujemy bułką, można użyć papieru do pieczenia. Wkładamy masę do formy Czekoladę kroimy na małe kawałki i posypujemy ciasto z góry. Wstawiamy ciasto do piekarnika nastawionego na termoobieg 170-180 st C 50 minut.
I tak oto mamy finała bardzo smaczny. Smacznego.