Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pulpety cielęce po 1. roku"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27142
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27142
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Koperek dokładnie umyj pod bieżącą wodą i posiekaj.
Jajko dokładnie umyj, a następnie sparz wrzątkiem.
Cebulę umyj, obierz i drobno posiekaj lub zetrzyj na tarce.
Do zmielonego mięsa dodaj posiekany koperek, cebulę i jajko.
Wymieszaj dokładnie wszystkie , a następnie uformuj z masy niewielkie mięsne kuleczki.
Wkładaj klopsiki do ok. 500 ml wrzątku i gotuj do miękkości.
Podawaj z ugotowaną na sypko kaszą gryczaną oraz surówką ze świeżych warzyw.Źródło: Mam dziecko