Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ten deser powstał kiedy sprawdziłam w kuchni jakimi produktami dysponuję. Chyba smakował, gdyż zniknął od razu.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Do przygotowanych pucharków włożyć dwa połamane biszkopty. Na to cząstki mandarynek, pokrojoną gruszkę i brzoskwinię. Kolejna warstwa to znów dwa połamane biszkopty.
Do wysokiego naczynia wsypać "Śnieżkę". Następnie wlać mleko i ubić mikserem na sztywno. Ubitą śmietankę dołożyć do pucharków. Na koniec na tarce o drobnych otworach zetrzeć czekoladę. Gotowe!