Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam krem śmietankowy połączony z serkiem mascarpone. Krem nadający się do przełożenia tortu, do deserów , galaretek itp.
miska, mikser, drugie naczynie,
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 46
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 46
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 25
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 231
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 783
Składniki
Mocno schłodzoną kremówkę przelewamy do większej miski, następnie miksujemy na sztywną masę z cukrem pudrem aż powstanie gęsta masa. 1/4 części ubitej śmietany przekładamy do drugiego naczynia dodajemy porcjami schłodzony serek mascarpone i miksujemy do połączenia. Tak przygotowaną śmietanę z serkiem łączymy z pozostałą ubitą śmietaną i gotowe. Smacznego.
Ubita śmietana połączona z serkiem.